Bestil en tid, allerede i dag

Skriv til mig

info@zoneterapiogvelvaere.com

Book tid

Du kan også bare trykke her

Behandlinger med ét omdrejningspunkt - din velvære

Fælles for mine behandlinger, om du vælger massage, zoneterapi eller Japansk Lifting, er at de afstresser og afspænder din krop.

Du vil opleve at din krop fyldes med glæde, ro og velvære. Dette gør alt sammen at du efter behandlingen vil føle en sjælden balance som skaber en komplet følelse af at være afstresset, og dog stadig fyldt af ny konstruktiv energi.

Jeg vil her på min side, give dig et indblik i hvilke behandlinger jeg kan tilbyde, og ikke mindst mine arbejdsmetoder. Fælles i alle behandlingerne findes et omdrejningspunkt - din velvære.

Mange af mine klienter vælger at lave kombinationer af mine behandlinger, da du ud over en dybdegående og afstressende omgang zoneterapi, har mulighed for at forkæle dig selv med den eksklusive Japanske lifting som forfrisker dit ansigt langt ud over det normale.

I fællesskab finder vi den/ de rigtige behandlinger til dig, da ens behov altid er individuelle. Det er meget vigtigt for mig at rådgive mine klienter, så de både føler sig i sikre hænder, men samtidig kommer til at gå fra behandlingen med en følelse af en krop som synger af glæde, ro, nydelse - altså en følelse af komplet velvære. 

Det kan være svært at mærke efter

Jeg lover at hvis du tager det første skridt, og kontakter mig - så vil du efterfølgende i resten af vores forløb og behandlinger sammen, ikke føle at du står alene. 

Jeg gør nemlig alt hvad der mellem himmel og jord står i min magt, for at sørge for at du føler dig både tryg og lyttet til.

Samtidig vil jeg vove at påstå, at det vil være den bedste investering du længe har gjort i dig selv.

Kontakt mig

Et par søde ord fra mine dejlige klienter

© Copyright 2020 Zoneterapi & Velvære v/ Louise Trolledahl Fejerskov